3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Advance Team (995291) - ros'rock'n'roll (799099) » 654443906: T62/J5/IV

Liga 654443906 Información oficial sobre el partido 654443906 en Hattrick

14.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 5 / IV.27 (3450)

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Advance Team Alineación oficial del equipo 'Advance Team' en el partido 6 - 0 ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido
Alain Porcher (11') 1 - 0
Xavier Colomina (32') 2 - 0
Óscar Bustillo (33') 3 - 0
Andrija Živanović (67') 4 - 0
Nacho Petrov (69') 5 - 0
Giampiero Schito (70') 6 - 0
Advance Team Alineación oficial del equipo 'Advance Team' en el partido 6 - 0 ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Advance Team Alineación oficial del equipo 'Advance Team' en el partido 2 - 0 ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido
Tiene mucha potra 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Advance Team

Goles Goles

 • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Alain Porcher, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Advance se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 11.
 • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Advance van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Xavier Colomina va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
 • 130 Minuto 33 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Óscar Bustillo va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 33 el resultat passava a ser de 3 - 0.
 • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Advance va augmentar la diferència quan Andrija Živanović no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
 • 190 Minuto 69 (Gol de falta): En Nacho Petrov va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 5-0.
 • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Giampiero Schito es va introduir dins la defensa central al minut 70, i va aconseguir el 6 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

 • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31, Andrija Živanović gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Fernando Vallejo Ortiz va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
 • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Nacho Petrov. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
 • 230 Minuto 68 (Ocasión de falta): En Óscar Bustillo es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andrija Živanović.
 • 512 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Andrija Živanović de Advance per doble groga al minut 77.

ros'rock'n'roll

Ocasiones Ocasiones

 • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de rosrocknroll va anar a parar a la dreta de l'atac on en David Cíes, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
 • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): rosrocknroll van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 74, però Joey Vrielynck va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Arturo Cólliga de rosrocknroll la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.