3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

yungayun (800652) - A.D. Rayo de Vallekas (774044) » 654445624: T62/J1/IV

Liga 654445624 Información oficial sobre el partido 654445624 en Hattrick

15.02.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 1 / IV.58 (3481)

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

yungayun Alineación oficial del equipo 'yungayun' en el partido 1 - 2 A.D. Rayo de Vallekas Alineación oficial del equipo 'A.D. Rayo de Vallekas' en el partido
黄 (Huang) 坤健 (Kunjian) (24') 1 - 0
1 - 1 Mickaël Dobigny (76')
1 - 2 Dagfinn Lien (86')
yungayun Alineación oficial del equipo 'yungayun' en el partido 1 - 2 A.D. Rayo de Vallekas Alineación oficial del equipo 'A.D. Rayo de Vallekas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
yungayun Alineación oficial del equipo 'yungayun' en el partido 2 - 0 A.D. Rayo de Vallekas Alineación oficial del equipo 'A.D. Rayo de Vallekas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

yungayun

Goles Goles

 • 138 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): En Sergio Camuso va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on 黄 (Huang) 坤健 (Kunjian) la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

 • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En José Méndez Gómez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de yungayun se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
 • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet 黄 (Huang) 坤健 (Kunjian) va estar a punt de sentenciar el partit al minut 25, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
 • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Connor Stott una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 26, però una magnífica aturada de Ivan Chisvert va mantenir l'equip visitant dins del partit.
 • 230 Minuto 47 (Ocasión de falta): Al minut 47, Szeráfin Szentkirályi gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

A.D. Rayo de Vallekas

Goles Goles

 • 161 Minuto 76 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 76 minuts Mickaël Dobigny va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
 • 187 Minuto 86 (Gol tiro lejano): En Emilio Cordero conduïa pel cercle central i, veient a en Dagfinn Lien desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

 • 208 Minuto 13 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Pedro Rafael Sáenz de Baranda va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 13. En Hassan Al-Muhairi va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
 • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Rayo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Franzl Wucherpfennig, però el porter rival va fer una gran aturada.
 • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Rayo van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 79, però Mario Eugel va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
 • 287 Minuto 81 (Ocasión tiro lejano): Al minut 81 un refús amb el peu d'en Manuel Duitama va anar a parar als peus del Pedro Rafael Sáenz de Baranda que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.