3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gusemavic Returns F.C (124415) - Jarni C.F. (435730) » 654450775: T62/J1/V

Liga 654450775 Información oficial sobre el partido 654450775 en Hattrick

15.02.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 1 / V.86 (5599)

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Gusemavic Returns F.C Alineación oficial del equipo 'Gusemavic Returns F.C' en el partido 4 - 0 Jarni C.F. Alineación oficial del equipo 'Jarni C.F.' en el partido
Philippe Comhair (11') 1 - 0
Philippe Comhair (28') 2 - 0
Krastan Bozhilov (33') 3 - 0
Heikki Taralainen (79') 4 - 0
Gusemavic Returns F.C Alineación oficial del equipo 'Gusemavic Returns F.C' en el partido 4 - 0 Jarni C.F. Alineación oficial del equipo 'Jarni C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gusemavic Returns F.C Alineación oficial del equipo 'Gusemavic Returns F.C' en el partido 2 - 1 Jarni C.F. Alineación oficial del equipo 'Jarni C.F.' en el partido
Tiene suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,5 % 2,7 % 16,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gusemavic Returns F.C

Goles Goles

 • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Philippe Comhair, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Gusemavic se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 11.
 • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Gusemavic va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Philippe Comhair progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
 • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Krastan Bozhilov va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
 • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Heikki Taralainen va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

 • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Targoutai Taban va estar a punt de sentenciar el partit al minut 49, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
 • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Philippe Comhair. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Johann Gottlieb Guender de Gusemavic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Jarni C.F.

Ocasiones Ocasiones

 • 261 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 24 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Tor Fredslund va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
 • 253 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 38 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Velasco Yanke amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
 • 253 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Jarni van seguir progressant per la banda dreta. Tor Fredslund va tenir la seva oportunitat al minut 53, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
 • 253 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Régis Donzel quasi redueix la diferència al marcador al minut 61, però una gran estirada d'en Viktor Gužala va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
 • 289 Minuto 72 (Ocasión evento especial): En Shumba Ramasike estava segur que no seria superat per en Tanausú Muñoz Ramos, tot i la seva rapidesa. Al minut 72 ho va poder demostrar amb una cursa de 20 metres de la qual va sortir-ne vencedor.
 • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): El Jarni va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 75, però en Tor Fredslund va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.