3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 654621598

Liga 654621598 Información oficial sobre el partido 654621598 en Hattrick

21.03.2020 15:30:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Extrequay Alineación oficial del equipo 'Extrequay' en el partido 1 - 3 Szőnyi oroszlánok fc Alineación oficial del equipo 'Szőnyi oroszlánok fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Extrequay Alineación oficial del equipo 'Extrequay' en el partido 5 - 1 Szőnyi oroszlánok fc Alineación oficial del equipo 'Szőnyi oroszlánok fc' en el partido
Es un cenizo 5.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,2 % 0,3 % 7,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Extrequay

Goles Goles

 • 103 Minuto 77 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Extrequay per la dreta va donar com a resultat un gol de Kálmán Gulyás al minut 77 que reduïa la distància a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

 • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Gabriel Bannor va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Extrequay se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
 • 220 Minuto 16 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 16 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Zsolt Klára va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
 • 213 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Després de 30 minuts, Kálmán Gulyás va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
 • 210 Minuto 31 (Ocasión de falta): Zsolt Klára va llançar una falta directa al minut 31 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
 • 203 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Extrequay va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Mátyás Gálik va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Claudio Martínez Conde va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
 • 204 Minuto 69 (Ocasión de penalti): L'àrbitre va xiular un penal a favor de Extrequay. Zsolt Klára el va llançar molt fort però als núvols. Un espectador va quedar-se amb la pilota per posar-la a subhasta mentre el jugador renegava d'un forat a la gespa.
 • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Giuseppe Lavino no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

 • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zsolt Klára de Extrequay va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
 • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, Kálmán Gulyás de Extrequay va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Szőnyi oroszlánok fc

Goles Goles

 • 174 Minuto 22 (Gol de penalti): oroszlánok va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Alexandre Nunes Medaglia va transformar xutant amb força i sense dubtar.
 • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 47 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de oroszlánok. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Jérôme Simonneau xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
 • 106 Minuto 71 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 71 minuts, Roelant Raveyts va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

 • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Jérôme Simonneau va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 18, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Zlatan Rinčić va aconseguir desviar el seu xut a córner.
 • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de oroszlánok va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Zekai Ünan, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Linus Benedikt Barton de oroszlánok amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
 • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marco Perotto de oroszlánok va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.