3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 654621602

Liga 654621602 Información oficial sobre el partido 654621602 en Hattrick

28.03.2020 15:30:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Szőnyi oroszlánok fc Alineación oficial del equipo 'Szőnyi oroszlánok fc' en el partido 3 - 6 fc VARY*LITE Alineación oficial del equipo 'fc VARY*LITE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Szőnyi oroszlánok fc Alineación oficial del equipo 'Szőnyi oroszlánok fc' en el partido 1 - 2 fc VARY*LITE Alineación oficial del equipo 'fc VARY*LITE' en el partido
Tiene suerte 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,3 % 10,3 % 66,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Szőnyi oroszlánok fc

Goles Goles

 • 111 Minuto 8 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 8, Zekai Ünan de oroszlánok empatava el partit: 1 - 1.
 • 111 Minuto 27 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Zlatko Vrbinár va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. oroszlánok empatava el partit, 2 a 2, al minut 27.
 • 106 Minuto 50 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 50 i semblava que oroszlánok desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Roelant Raveyts va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 3 gols per als locals i 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

 • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 es va veure una gran oportunitat per a oroszlánok per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Milán Mészáros, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
 • 235 Minuto 30 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Slaviša Stevanović va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
 • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Zlatko Vrbinár va estar a punt de marcar al minut 35 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
 • 203 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Slaviša Stevanović de oroszlánok va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marco Perotto de oroszlánok va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

fc VARY*LITE

Goles Goles

 • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): VARY*LITE va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 6. Luigi Maria Scaramozzino va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
 • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Luigi Maria Scaramozzino quedar desmarcat i marcar per a VARY*LITE al minut 27. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
 • 173 Minuto 28 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Gustaw Stefaniuk va poder marcar tot sol el 2 - 3.
 • 172 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Passats 72 minuts de partit, VARY*LITE es va posar per davant amb un 3 - 4 quan Kelaja Ruby es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
 • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Zete Bancsó, que va ser qui va marcar 3 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
 • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Luigi Maria Scaramozzino va ser l'anotador del 3 - 6.

Ocasiones Ocasiones

 • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Janelson Felice al minut 73, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Giorgio Moneta de VARY*LITE la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.