3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 656414076

Liga 656414076 Información oficial sobre el partido 656414076 en Hattrick

16.02.2020 18:00:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Nifnab Alineación oficial del equipo 'Nifnab' en el partido 0 - 3 Royal Knights F.C. Alineación oficial del equipo 'Royal Knights F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nifnab Alineación oficial del equipo 'Nifnab' en el partido 1 - 2 Royal Knights F.C. Alineación oficial del equipo 'Royal Knights F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,5 % 7,0 % 71,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nifnab

Ocasiones Ocasiones

 • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Nifnab sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Bob Ransford, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 27 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
 • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Nifnab enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
 • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): Nifnab van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 48, però Justyn Wosiek va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Royal Knights F.C.

Goles Goles

 • 115 Minuto 28 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 28 minuts, Robbie Chalk va superar per velocitat Cristi Pora per posar el 0 - 1 al marcador.
 • 143 Minuto 35 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Knights va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Robbie Chalk, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 2.
 • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Al minut 42, un xut de Candaner Gülen des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

 • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): El Knights va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 39, però en Bran Allen va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
 • 219 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Javián Campins va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Corrado Rullo, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
 • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en José Luis Félix Rosa, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en José Luis Félix Rosa va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
 • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Corrado Rullo es va quedar sol davant del porter, al minut 68. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
 • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Knights quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Candaner Gülen va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.