3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 657563962

Copa 657563962 Información oficial sobre el partido 657563962 en Hattrick

11.03.2020 10:15:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Dragon cf Alineación oficial del equipo 'Dragon cf' en el partido 2 - 4 Szőnyi oroszlánok fc Alineación oficial del equipo 'Szőnyi oroszlánok fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dragon cf Alineación oficial del equipo 'Dragon cf' en el partido 1 - 1 Szőnyi oroszlánok fc Alineación oficial del equipo 'Szőnyi oroszlánok fc' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,9 % 37,4 % 30,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dragon cf

Goles Goles

 • 111 Minuto 74 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 74, Kittiphong Juntip de Dragon empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

 • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Dragon enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
 • 211 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60, Kenneth Myrstad quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
 • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Kittiphong Juntip va estar a punt d'avançar els locals al minut 75 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
 • 207 Minuto 106 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): José Manuel Flórez va enviar un xut des de 40 metres al minut 106, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

 • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En José Manuel Flórez anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a Dragon.
 • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de DragonMirko Zewe va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
 • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Richárd Török, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Claudio Martínez Conde va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Dragon i 2 - 3 al marcador.
 • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Dragon, Tibor Juhász, col·locà la pilota just a les mans d'en Claudio Martínez Conde. El marcador: 2 - 4.

Szőnyi oroszlánok fc

Goles Goles

 • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Linus Benedikt Barton va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

 • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Milán Mészáros va marcar al minut 7 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
 • 271 Minuto 93 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Linus Benedikt Barton ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

 • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Alexandre Nunes Medaglia de oroszlánok, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Michael Brunbech en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
 • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Yuri Santelli va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 3.
 • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de oroszlánokClaudio Martínez Conde no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Michael Brunbech es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 4.