3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 657651814

Copa 657651814 Información oficial sobre el partido 657651814 en Hattrick

18.03.2020 10:15:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Szőnyi oroszlánok fc Alineación oficial del equipo 'Szőnyi oroszlánok fc' en el partido 4 - 0 Hopp Schwiiz Alineación oficial del equipo 'Hopp Schwiiz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Szőnyi oroszlánok fc Alineación oficial del equipo 'Szőnyi oroszlánok fc' en el partido 3 - 0 Hopp Schwiiz Alineación oficial del equipo 'Hopp Schwiiz' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Szőnyi oroszlánok fc

Goles Goles

 • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): oroszlánok va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 10 Marian Prusakowski va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
 • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Marian Prusakowski es va introduir dins la defensa central al minut 33, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
 • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): En Zlatko Vrbinár va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
 • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Wilhelm Procee va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

 • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, Alexandre Nunes Medaglia gairebé va marcar per a oroszlánok des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
 • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de oroszlánok va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alexandre Nunes Medaglia, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
 • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Juri Cerini, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
 • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jérôme Simonneau. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Zlatko Vrbinár.
 • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roelant Raveyts de oroszlánok la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Hopp Schwiiz

Ocasiones Ocasiones

 • 251 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 43, quan un error defensiu va deixar Francesco Bertinelli completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.