3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pampambcn (1365727) - ros'rock'n'roll (799099) » 657656767: T62/R6

Copa 657656767 Información oficial sobre el partido 657656767 en Hattrick

18.03.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 6

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

pampambcn Alineación oficial del equipo 'pampambcn' en el partido 5 - 3 ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pampambcn Alineación oficial del equipo 'pampambcn' en el partido 1 - 1 ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido
Tiene mucha potra 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,2 % 1,3 % 13,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pampambcn

Ocasiones Ocasiones

 • 237 Minuto 14 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jordan van de Koppel estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Mauro Reves, als 14 minuts, va fallar per ben poc.
 • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): En Claudio Perronace va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
 • 241 Minuto 97 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de pampambcn va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Rayan Lacaze, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
 • 207 Minuto 103 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Rayan Lacaze va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

 • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Fabrizio Mickoleit anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 0 per a pampambcn.
 • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de pampambcn, Bengt Robertsson, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
 • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de pampambcnMauro Reves no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Fernando Vallejo Ortiz es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 1.
 • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Ray Dubbeldam anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 2 per a pampambcn.
 • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Claudio Perronace de pampambcn, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Fernando Vallejo Ortiz en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 3.

ros'rock'n'roll

Ocasiones Ocasiones

 • 287 Minuto 20 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Markel Itxasogoiena ja els havia advertit que el porter contrari, en Bernard Jeżak, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
 • 287 Minuto 20 (Ocasión tiro lejano): El rosrocknroll se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 20, en Valentín Monzón va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
 • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del rosrocknroll sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Sergi Comallonga, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 56 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

 • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Estanislau Tubau va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 1.
 • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Sergi Comallonga de rosrocknroll anava molt fort i col·locat però Bernard Jeżak no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 1.
 • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Mario Canter de rosrocknroll, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Bernard Jeżak en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
 • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Javier Sánchez Cruz anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a rosrocknroll.