3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 657734691

Copa 657734691 Información oficial sobre el partido 657734691 en Hattrick

25.03.2020 12:15:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

MeGustanLosCoches Alineación oficial del equipo 'MeGustanLosCoches' en el partido 4 - 1 ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
MeGustanLosCoches Alineación oficial del equipo 'MeGustanLosCoches' en el partido 3 - 1 ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,4 % 0,9 % 11,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MeGustanLosCoches

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Nicola Compagnoni, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del MeGustanLosCoches se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 2.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Mirko Oltramonti va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de MeGustanLosCoches pel centre va donar un gran resultat: el gol de Mirko Oltramonti va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 54 (Gol por la derecha): MeGustanLosCoches va aconseguir el 4 - 1 quan Mirko Oltramonti va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): El MeGustanLosCoches ho intentava per la dreta per mitjà de Sabio Picchiarello, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, Baghdasar Tumanyan gairebé va marcar per a MeGustanLosCoches des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Baghdasar Tumanyan de MeGustanLosCoches va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marc Cabarrocas de MeGustanLosCoches va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

ros'rock'n'roll

Goles Goles

  • 150 Minuto 41 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Arturo Cólliga va reduir les distàncies per al rosrocknroll amb un bon llançament de falta al minut 41. 3 a 1 quedava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Berto Bouses de rosrocknroll es va emportar una amonestació al minut 53 per provocar un rival.