3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 657822197

Amistoso (Int., RC) 657822197 Información oficial sobre el partido 657822197 en Hattrick

01.04.2020 09:45:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Szőnyi oroszlánok fc Alineación oficial del equipo 'Szőnyi oroszlánok fc' en el partido 2 - 4 FC St. Jobst Alineación oficial del equipo 'FC St. Jobst' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Szőnyi oroszlánok fc Alineación oficial del equipo 'Szőnyi oroszlánok fc' en el partido 1 - 7 FC St. Jobst Alineación oficial del equipo 'FC St. Jobst' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,5 % 0,1 % 96,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Szőnyi oroszlánok fc

Goles Goles

 • 116 Minuto 49 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Juri Cerini sempre és una garantia. Al minut 49, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Jérôme Simonneau marcar el 1 - 1 per al oroszlánok.
 • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del oroszlánok van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Vilmos Gellén va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

 • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): oroszlánok va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Alexandre Nunes Medaglia va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Finn-Claas Witzendorf.
 • 201 Minuto 107 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Jérôme Simonneau no va entrar per centímetres.

FC St. Jobst

Goles Goles

 • 173 Minuto 41 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Walter Weber von der Heyde va poder marcar tot sol el 0 - 1.
 • 174 Minuto 60 (Gol de penalti): Quan passaven 60 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Jobst. En Adalbald Kabelort va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.
 • 172 Minuto 96 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Vico Gurtner quedar desmarcat i marcar per a Jobst al minut 96. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.
 • 183 Minuto 97 (Gol por la derecha): Al 97 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Jobst augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Adalbald Kabelort es rifés el porter i marqués el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

 • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Fynn Semmelrath de Jobst, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 38, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
 • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 40, quan en Tilo Fierlings-Hamann va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

 • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jonah Raphael Alexwangen de Jobst es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.
 • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adalbald Kabelort.
 • 511 Minuto 110 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Peter Danian de Jobst va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.