3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 657828329

Amistoso (Int., RC) 657828329 Información oficial sobre el partido 657828329 en Hattrick

01.04.2020 12:25:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido 2 - 1 Šeškai Alineación oficial del equipo 'Šeškai' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido 2 - 0 Šeškai Alineación oficial del equipo 'Šeškai' en el partido
Tiene un resultado normal 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ros'rock'n'roll

Goles Goles

 • 106 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Javier Iturri sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 89 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 1 al marcador.
 • 122 Minuto 95 (Gol por la izquierda): Al minut 95 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a rosrocknroll va ser David Cíes.

Ocasiones Ocasiones

 • 220 Minuto 5 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 5 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Moisés Canals va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
 • 214 Minuto 20 (Ocasión de penalti): Moisés Canals va errar un penal al minut 20 quan va xutar fluix a les mans del porter.
 • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Arturo Cólliga va estar a punt d'empatar per a rosrocknroll quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Vaidilas Alksnaitis va desviar la pilota a l'últim instant.
 • 210 Minuto 59 (Ocasión de falta): En Moisés Canals tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

Šeškai

Goles Goles

 • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Balionis Vilyvis quedar desmarcat i marcar per a Seskai al minut 14. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

 • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Seskai van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Tarvinas Driganovičius va sortir desviat a la dreta de la porteria.
 • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Seskai va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Justas Petokas, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
 • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Seskai, l'equip va recuperar la pilota al minut 39 i va contraatacar. En Valmantas Kemeklis va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Balionis Vilyvis de Seskai la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.