3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 657908061

Amistoso (Int., RC) 657908061 Información oficial sobre el partido 657908061 en Hattrick

08.04.2020 10:50:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

FC Langmatt Alineación oficial del equipo 'FC Langmatt' en el partido 4 - 5 ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Langmatt Alineación oficial del equipo 'FC Langmatt' en el partido 1 - 1 ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido
Tiene bastante suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,5 % 2,0 % 15,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Langmatt

Goles Goles

 • 114 Minuto 48 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 48. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Iso Winzeler va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.

Tarjetas Tarjetas

 • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andri Erb de FCL va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
 • 510 Minuto 114 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Attilio Porcaro de FCL la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

 • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de FCLAttilio Porcaro no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Aarne Svensk es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
 • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Iso Winzeler va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
 • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Elliott Grob de FCL, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Aarne Svensk en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
 • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de FCLSascha Saluz, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Aarne Svensk. El marcador continuava 4 - 3.
 • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de FCLFabrice Rehmann va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
 • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de FCLChristophe Girot va intentar enganyar Aarne Svensk amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 4.
 • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): Raffi Grunder de FCL va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
 • 058 Minuto 135 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Andri Erb de FCL va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

ros'rock'n'roll

Goles Goles

 • 170 Minuto 10 (Gol de falta): Arturo Cólliga va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 10. 0 - 1 per a rosrocknroll.

Ocasiones Ocasiones

 • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de rosrocknroll va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Moisés Canals, però el porter rival va fer una gran aturada.
 • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de rosrocknroll van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Valentín Monzón va sortir desviat a la dreta de la porteria.
 • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de rosrocknroll va anar a parar a la dreta de l'atac on en Francisco Bagazgoitia, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
 • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del rosrocknroll sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Valentín Monzón, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 76 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
 • 237 Minuto 92 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Arturo Cólliga va fer una magnífica centrada, però la rematada de Moisés Canals va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
 • 243 Minuto 107 (Ocasión de contra por la derecha): 薛 (Xue) 庭烽 (Tingfeng) va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de rosrocknroll que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, 薛 (Xue) 庭烽 (Tingfeng) de rosrocknroll va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

 • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de rosrocknroll, Sergi Comallonga, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
 • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Arturo Cólliga anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a rosrocknroll.
 • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de rosrocknroll, David Garmendia, col·locà la pilota just a les mans d'en Raffi Grunder. El marcador: 4 - 3.
 • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Javier Iturri va xutar fora per a rosrocknroll, el marcador es va quedar igual: 4 - 3, ja es veia a venir!
 • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de rosrocknroll薛 (Xue) 庭烽 (Tingfeng) no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Raffi Grunder es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
 • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Francisco Bagazgoitia de rosrocknroll va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
 • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de rosrocknrollValentín Monzón, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Raffi Grunder. El marcador continuava 4 - 4.
 • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): Joey Vrielynck de rosrocknroll, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Raffi Grunder en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.