3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 658304665

Amistoso (Int.) 658304665 Información oficial sobre el partido 658304665 en Hattrick

13.05.2020 15:20:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Crax FC Alineación oficial del equipo 'Crax FC' en el partido 0 - 5 isam club Alineación oficial del equipo 'isam club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Crax FC Alineación oficial del equipo 'Crax FC' en el partido 0 - 6 isam club Alineación oficial del equipo 'isam club' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Crax FC

Ocasiones Ocasiones

 • 239 Minuto 35 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Emmanuel Lopez va marxar de Batista Genovard en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Crax van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Emmanuel Lopez de Crax amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
 • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Camille Claude.

isam club

Goles Goles

 • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): El jugador de isamEnrique Calcina va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 7 amb un gran xut des de la banda dreta.
 • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Enrique Calcina va augmentar l'avantatge de isam a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
 • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Marco Ramírez de isam l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 37 de partit.
 • 190 Minuto 40 (Gol de falta): Al 40 minuts, El isam va fer el 0-4. En Enrique Calcina va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
 • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 82, isam va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Cătălin-Ştefan Miriţă.

Ocasiones Ocasiones

 • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Enrique Calcina quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Balkan Barkın, però la pilota va topar amb el travesser.
 • 207 Minuto 42 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): isam va ser a punt de marcar al minut 42, quan el seu jugador Cătălin-Ştefan Miriţă va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
 • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Enrique Calcina després de 61 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Yaël Saule va poder desviar-lo a córner.
 • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Marco Ramírez va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 72, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
 • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Batista Genovard, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 81 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. isam va quedar sense poder incrementar el seu marcador.