3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 658305680

Amistoso (Int., RC) 658305680 Información oficial sobre el partido 658305680 en Hattrick

13.05.2020 18:05:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

FC Muchobór Alineación oficial del equipo 'FC Muchobór' en el partido 2 - 4 Whispers Alineación oficial del equipo 'Whispers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
FC Muchobór Alineación oficial del equipo 'FC Muchobór' en el partido 0 - 7 Whispers Alineación oficial del equipo 'Whispers' en el partido
Tiene suerte 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Muchobór

Goles Goles

 • 120 Minuto 15 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 15, indicava inequívocament que en 陈 (Chen) 嘉 (Jia) va saber trobar la xarxa rival. Muchobór desfeia l'equilibri: 1 a 0.
 • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Renaud Gauthier ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Muchobór es posava per davant 2 a 1.

Whispers

Goles Goles

 • 162 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Friedhelm Bierke per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
 • 163 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Friedhelm Bierke que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
 • 172 Minuto 104 (Gol por la izquierda): Whispers va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 104. Friedhelm Bierke va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
 • 181 Minuto 105 (Gol por el centro): Al minut 105, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Friedhelm Bierke va augmentar l'avantatge de Whispers a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

 • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): En Rómulo Solano va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
 • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 31, quan en Friedhelm Bierke va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
 • 205 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Julio Palafox era fer passades de llarga distància. Al minut 32 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Friedhelm Bierke però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
 • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Javier Maino de Whispers, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 37, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
 • 273 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Zenon Kociok va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Rudolf Kin, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Friedhelm Bierke de Whispers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.