3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 658403455

Amistoso (Int.) 658403455 Información oficial sobre el partido 658403455 en Hattrick

20.05.2020 12:30:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

IRON MAIDEN XI Alineación oficial del equipo 'IRON MAIDEN XI' en el partido 3 - 0 De bæredygtige Alineación oficial del equipo 'De bæredygtige' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
IRON MAIDEN XI Alineación oficial del equipo 'IRON MAIDEN XI' en el partido 5 - 0 De bæredygtige Alineación oficial del equipo 'De bæredygtige' en el partido
Tiene mala suerte 5.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

IRON MAIDEN XI

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Alberto Guzmán Zarpas va donar a MAIDEN XI un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 141 Minuto 65 (Gol de contra por el centro): Juan Fernando Fernández-Espartero va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, MAIDEN XI, al minut 65. El marcador va canviar a 2 - 0.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Eric Sardà va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 10 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): MAIDEN XI va ser a punt de marcar al minut 10, quan el seu jugador Alberto Guzmán Zarpas va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El jugador local Cosme Fene per poc que no incrementa el marcador al minut 40. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Pál Telepi va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El MAIDEN XI ho intentava per la dreta per mitjà de Luis Gorostegui, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gilberto Mejía de MAIDEN XI es va emportar una amonestació al minut 8 per provocar un rival.

De bæredygtige

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del MAIDEN XI. La jugada d'estratègia del DBD per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Kasper Due va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Georg Svare de DBD va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.