3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 658695727

Amistoso 658695727 Información oficial sobre el partido 658695727 en Hattrick

30.05.2020 14:00:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

BosqueGol Alineación oficial del equipo 'BosqueGol' en el partido 0 - 2 Kiliki Alineación oficial del equipo 'Kiliki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BosqueGol Alineación oficial del equipo 'BosqueGol' en el partido 2 - 0 Kiliki Alineación oficial del equipo 'Kiliki' en el partido
Tiene mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BosqueGol

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Kiliki. La jugada d'estratègia del BosqueGol per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Evaristo García Arroba va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 13, Juan Carlos Arce de BosqueGol va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sergio Chico de BosqueGol es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jorge Infante Cortés es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Kiliki

Goles Goles

  • 115 Minuto 20 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 20 minuts de joc, Onésimo de Rosita, corrent com un esperitat, superà primer Juan Carlos Arce per velocitat, i després el porter posant el 0 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 184 Minuto 43 (Gol de penalti): Al minut 43 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Kiliki, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Óscar Ysern Torres va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Kiliki va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Diego Nagore, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Lourenço Cordeiro Gonçalves, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 37 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Kiliki va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Alberto Petra de Kiliki va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.