3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Las estrellas de Sanva (436723) - Seny,pit i collons! (492716) » 659711623: T63/J4/IV

Liga 659711623 Información oficial sobre el partido 659711623 en Hattrick

27.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 4 / IV.24 (3447)

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Las estrellas de Sanva Alineación oficial del equipo 'Las estrellas de Sanva' en el partido 3 - 1 Seny,pit i collons! Alineación oficial del equipo 'Seny,pit i collons!' en el partido
0 - 1 Américo Palacio (40')
Maximus Karama (53') 1 - 1
Leo Seriese (58') 2 - 1
Leo Seriese (73') 3 - 1
Las estrellas de Sanva Alineación oficial del equipo 'Las estrellas de Sanva' en el partido 3 - 1 Seny,pit i collons! Alineación oficial del equipo 'Seny,pit i collons!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Las estrellas de Sanva Alineación oficial del equipo 'Las estrellas de Sanva' en el partido 2 - 0 Seny,pit i collons! Alineación oficial del equipo 'Seny,pit i collons!' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las estrellas de Sanva

Goles Goles

 • 112 Minuto 53 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Maximus Karama va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 53.
 • 123 Minuto 58 (Gol por la derecha): El jugador Leo Seriese de estrellas, després de 58 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
 • 134 Minuto 73 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a estrellas i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 73 minuts de joc. Mentre en Leo Seriese el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

 • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): estrellas va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Amel Muhić en un 1 contra 1 amb el porter Baptiste Roul, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
 • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Grytsen Seerden va estar a punt d'acabar en gol al minut 16, però el porter visitant Baptiste Roul va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
 • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Steyn Wiering va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
 • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): estrellas per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 38, quan José Pedro Barcelos va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
 • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): El jugador de estrellasMaximus Karama quasi va assolir l'empat al minut 41 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
 • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El jugador local Zoltán Bellovics per poc que no incrementa el marcador al minut 69. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Baptiste Roul va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
 • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Leo Seriese es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Seny,pit i collons!

Goles Goles

 • 115 Minuto 40 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Américo Palacio era molt més ràpid que el defensa Amel Muhić. Al minut 40, el jugador de Seny,pit va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

 • 286 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 17, un contraatac del Seny,pit no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en İlhan Mebruk perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
 • 240 Minuto 42 (Ocasión de contra de falta): Seny,pit va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Óscar Imaz va anar a parar a les mans del porter.
 • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 70 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Paul Bradle, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
 • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Kalle Sørensen va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Seny,pit que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.