3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick
Banner International Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Microns (1461712) - Seny,pit i collons! (492716) » 662543765: T63/R2

Copa 662543765 Información oficial sobre el partido 662543765 en Hattrick

10.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 2

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

TaTo`s TeaM Alineación oficial del equipo 'TaTo`s TeaM' en el partido 0 - 4 Seny,pit i collons! Alineación oficial del equipo 'Seny,pit i collons!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
TaTo`s TeaM Alineación oficial del equipo 'TaTo`s TeaM' en el partido 1 - 3 Seny,pit i collons! Alineación oficial del equipo 'Seny,pit i collons!' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,3 % 0,3 % 92,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TaTo`s TeaM

Ocasiones Ocasiones

 • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del TaTo`s sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ernest Timoner, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 30 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Ernest Timoner de TaTo`s va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Seny,pit i collons!

Goles Goles

 • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Al minut 3 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Óscar Imaz que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
 • 182 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Wolfgang Gruendel va aprofitar un error defensiu al minut 24, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Seny,pit.
 • 182 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Paul Bradle va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
 • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49, Américo Palacio va augmentar l'avantatge de Seny,pit a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

 • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Després de 28 minuts, Óscar Imaz va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Víctor Pellico va estar atent i va desviar la pilota a córner.
 • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Américo Palacio, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 29 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Seny,pit va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
 • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Enosch Wiehl després de 66 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Víctor Pellico va poder desviar-lo a córner.
 • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Wolfgang Gruendel de Seny,pit va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 89 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paul Bradle.