3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bombay Team (311049) - anonimo F. C. (797239) » 662916197: T63/R4

Copa 662916197 Información oficial sobre el partido 662916197 en Hattrick

24.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 4

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Bombay Team Alineación oficial del equipo 'Bombay Team' en el partido 0 - 4 anonimo F. C. Alineación oficial del equipo 'anonimo F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Bombay Team Alineación oficial del equipo 'Bombay Team' en el partido 1 - 5 anonimo F. C. Alineación oficial del equipo 'anonimo F. C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bombay Team

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jordi Xavier Saltó de Bombay es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.

anonimo F. C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): En Czesław Garbarek va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Abel Tejero la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Pedro Guzmán Derqui va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al minut 78, anonimo va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Nico Gómez de Rivero, amb un xut sec des de la dreta.
  • 108 Minuto 80 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Borysas Atkočiusés capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en William Gransjö perquè aconseguís el 0 - 4. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Abel Tejero va marcar al minut 2 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 de partit, Abel Tejero va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Després de 40 minuts, Abel Tejero va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Raúl Agra va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Daniel Eilertsen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.