3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Juventud Romade (436976) - anonimo F. C. (797239) » 663041375: T63/R5

Copa 663041375 Información oficial sobre el partido 663041375 en Hattrick

01.07.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 5

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Juventud Romade Alineación oficial del equipo 'Juventud Romade' en el partido 2 - 3 anonimo F. C. Alineación oficial del equipo 'anonimo F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Juventud Romade Alineación oficial del equipo 'Juventud Romade' en el partido 0 - 3 anonimo F. C. Alineación oficial del equipo 'anonimo F. C.' en el partido
Tiene suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Juventud Romade

Goles Goles

 • 140 Minuto 19 (Gol de contra de falta): El porter de Juventud va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Vincent Sylt va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!
 • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Murad Kantaria de Juventud aconseguir un gol al minut 20 que posava per davant els locals: 2 - 1.

anonimo F. C.

Goles Goles

 • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del anonimo van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Czesław Garbarek va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
 • 161 Minuto 68 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Einis Striokas que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
 • 172 Minuto 106 (Gol por la izquierda): Passats 106 minuts de partit, anonimo es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Manuel Nocua es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

 • 236 Minuto 4 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Matteo Bentivegna es va comportar com un juvenil al minut 4 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
 • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Borysas Atkočius després de 18 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Attila Kiss va poder desviar-lo a córner.
 • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Manuel Nocua va marcar al minut 75 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
 • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Pedro Guzmán Derqui que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
 • 273 Minuto 96 (Ocasión por la derecha): Nico Gómez de Rivero de anonimo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 96, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
 • 281 Minuto 109 (Ocasión por el centro): Al minut 109 de partit, Pedro Guzmán Derqui va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

 • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, William Gransjö de anonimo es va guanyar la targeta groga merescudament.