3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 663105432

Amistoso (Int.) 663105432 Información oficial sobre el partido 663105432 en Hattrick

01.07.2020 12:30:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Seny,pit i collons! Alineación oficial del equipo 'Seny,pit i collons!' en el partido 0 - 5 FC Roux-Miroir Alineación oficial del equipo 'FC Roux-Miroir' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Seny,pit i collons! Alineación oficial del equipo 'Seny,pit i collons!' en el partido 0 - 6 FC Roux-Miroir Alineación oficial del equipo 'FC Roux-Miroir' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Seny,pit i collons!

Ocasiones Ocasiones

 • 212 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Ignacio Moro va estar a punt d'empatar per a Seny,pit quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Ludwin Hoho va desviar la pilota a l'últim instant.
 • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Seny,pit van sortir al contraatac al minut 32, però Bálint Balogh va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
 • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Seny,pit va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ignacio Moro, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
 • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Seny,pit va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Marcel Migner va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ignacio Moro de Seny,pit va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC Roux-Miroir

Goles Goles

 • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 12, quan Jonah De Deygere va posar els visitants Roux-Miroir per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
 • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Jonah De Deygere va aprofitar un error defensiu al minut 29, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Roux-Miroir.
 • 180 Minuto 53 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Carl Vanlancker de Roux-Miroir va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 3 per als visitants al minut 53.
 • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Jonah De Deygere de Roux-Miroir va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 60. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
 • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Jonah De Deygere va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 5 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

 • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Erik Hardeman va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 31, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
 • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Jonah De Deygere, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 37 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Roux-Miroir va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
 • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, el Roux-Miroir va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Achiel Verhertstraeten s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
 • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Jonah De Deygere es va quedar sol davant del porter, al minut 74. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
 • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90 Ferran Subí va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Erik Hardeman, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

 • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sasja Godefroid es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
 • 512 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Sasja Godefroid de Roux-Miroir per doble groga al minut 35.
 • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Erik Hardeman de Roux-Miroir va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.