3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kigos Bercianos CF (1587417) - anonimo F. C. (797239) » 663136970: T63/R6

Copa 663136970 Información oficial sobre el partido 663136970 en Hattrick

08.07.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 6

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Kigos Bercianos CF Alineación oficial del equipo 'Kigos Bercianos CF' en el partido 3 - 1 anonimo F. C. Alineación oficial del equipo 'anonimo F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kigos Bercianos CF Alineación oficial del equipo 'Kigos Bercianos CF' en el partido 3 - 1 anonimo F. C. Alineación oficial del equipo 'anonimo F. C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,0 % 0,3 % 6,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kigos Bercianos CF

Goles Goles

 • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): Bercianos s'avançava al marcador al minut 31, després d'un rebot que va caçar en Klas-Göran Ohler per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
 • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Francesco Ambrosone va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
 • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Bercianos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Klas-Göran Ohler va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

 • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Víctor Mansur va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Bercianos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
 • 290 Minuto 16 (Ocasión de falta): En Víctor Jaraba va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.
 • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Passaven 89 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Amilaitz Gainaga va rematar alt.

anonimo F. C.

Goles Goles

 • 151 Minuto 70 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 70, el jugador visitant Einis Striokas va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

 • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23 de partit, William Gransjö quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

 • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Borysas Atkočius de anonimo es va guanyar la targeta groga merescudament.
 • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Czesław Garbarek de anonimo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
 • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Yeray Berzal de anonimo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.