3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 663195291

Amistoso (Int.) 663195291 Información oficial sobre el partido 663195291 en Hattrick

08.07.2020 20:00:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

The Elven Lords Alineación oficial del equipo 'The Elven Lords' en el partido 6 - 1 Seny,pit i collons! Alineación oficial del equipo 'Seny,pit i collons!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Elven Lords Alineación oficial del equipo 'The Elven Lords' en el partido 4 - 0 Seny,pit i collons! Alineación oficial del equipo 'Seny,pit i collons!' en el partido
Tiene suerte 3.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Elven Lords

Goles Goles

 • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): Corria el minut 14 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Björn Thorstål, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
 • 116 Minuto 32 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 32 minuts quan Jonah Berling va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Sefa Baydar, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 1.
 • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Hannes Mårtensson, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Lords.
 • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): En Jonah Berling de Lords va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
 • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Daniel Tegmo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
 • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): El 6 - 1 va pujar al marcador quan Lords va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jonah Berling des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

 • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Al minut 58 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Daniel Tegmo de Lords va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
 • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): En Hannes Mårtensson es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
 • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Miguel Ariño al minut 65 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Björn Thorstål va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
 • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El Lords ho intentava per la dreta per mitjà de Amin Amirul, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Seny,pit i collons!

Goles Goles

 • 161 Minuto 30 (Gol por el centro): Seny,pit van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 30, quan Joan Martí Valletbò va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

 • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Seny,pit va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ignacio Moro, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.