3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 663877147

Amistoso (Int., RC) 663877147 Información oficial sobre el partido 663877147 en Hattrick

09.09.2020 08:15:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Megakosmos Alineación oficial del equipo 'Megakosmos' en el partido 2 - 1 Zhunder Alineación oficial del equipo 'Zhunder' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Megakosmos Alineación oficial del equipo 'Megakosmos' en el partido 2 - 0 Zhunder Alineación oficial del equipo 'Zhunder' en el partido
Tiene un resultado normal 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Megakosmos

Goles Goles

  • 123 Minuto 64 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 64 gràcies a la jugada de Mikita Linevich, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 122 Minuto 108 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Megakosmos contenien la respiració mentre en Mikita Linevich s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Vladyslav Pavlenko de Megakosmos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Zhunder

Goles Goles

  • 140 Minuto 71 (Gol de contra de falta): El contraatac de Zhunder va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Diego Roig va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip ZhunderHolger Tillner quasi marca al minut 37 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Boyan Nenov l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Zhunder a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Dionís Ferret va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 107 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Roig de Zhunder va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.