3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 668334945

Copa 668334945 Información oficial sobre el partido 668334945 en Hattrick

21.10.2020 12:45:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 7 anonimo F. C. Alineación oficial del equipo 'anonimo F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 6 anonimo F. C. Alineación oficial del equipo 'anonimo F. C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipo callejero

anonimo F. C.

Goles Goles

 • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de anonimo va ser finalitzada des de l'esquerra per William Gransjö al minut 9. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
 • 181 Minuto 13 (Gol por el centro): William Gransjö de anonimo va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 13. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
 • 181 Minuto 15 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Alexandru Berchişan de anonimo l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 15 de partit.
 • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Raúl Orquín va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
 • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48, Mel Lerín Castillo va augmentar l'avantatge de anonimo a 0 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
 • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Sergio Cerda va augmentar l'avantatge de anonimo a 0 - 6 amb un xut ras arran de pal.
 • 180 Minuto 62 (Gol de falta): William Gransjö va incrementar l'avantatge a 0 - 7 per a anonimo gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

 • 208 Minuto 19 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Mel Lerín Castillo va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 19. En Ľubomír Tomašovský va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
 • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Ľubomír Tomašovský, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Ľubomír Tomašovský va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
 • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65 Baltasar Sala va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Raúl Orquín, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
 • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Sergio Cerda. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.