3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

barsacampeon revenge (775881) - Zhunder (1431487) » 668337881: T64/R5

Copa 668337881 Información oficial sobre el partido 668337881 en Hattrick

21.10.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 5

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

barsacampeon revenge Alineación oficial del equipo 'barsacampeon revenge' en el partido 4 - 0 Zhunder Alineación oficial del equipo 'Zhunder' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
barsacampeon revenge Alineación oficial del equipo 'barsacampeon revenge' en el partido 2 - 0 Zhunder Alineación oficial del equipo 'Zhunder' en el partido
Tiene suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

barsacampeon revenge

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 4 gràcies a la jugada de Alberto Alaminos, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 17 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan barsacampeon va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Alberto Falco des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): Bjarni Hafsteinsson va incrementar l'avantatge de barsacampeon amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de barsacampeon a 4 - 0. Alberto Falco va rematar la jugada quasi sense angle.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alberto Alaminos.

Zhunder

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Zhunder va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Holger Tillner va sortir per sobre el travesser.
  • 286 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Jorge Cimbor va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 237 Minuto 73 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Lazar Dimov va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Salvador Deive va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 10, Lazar Dimov de Zhunder va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.