3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 668422311

Copa 668422311 Información oficial sobre el partido 668422311 en Hattrick

28.10.2020 12:30:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Jornadapotesobertes Alineación oficial del equipo 'Jornadapotesobertes' en el partido 2 - 0 Zhunder Alineación oficial del equipo 'Zhunder' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jornadapotesobertes Alineación oficial del equipo 'Jornadapotesobertes' en el partido 1 - 0 Zhunder Alineación oficial del equipo 'Zhunder' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jornadapotesobertes

Goles Goles

  • 120 Minuto 33 (Gol de falta): Una falta al minut 33 va provocar un lliure directe. Malvin Oberwinter el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Óscar Camarero la va rematar Ambrosio Schlatter amb una magnífica volea que va fer pujar per a Potes el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 20 (Ocasión de falta): En Malvin Oberwinter es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ambrosio Schlatter va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El Potes ho intentava per la dreta per mitjà de Dontrell Hibbert, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Malvin Oberwinter es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Zhunder

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 28 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Arturo Gallego de Zhunder va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Salvador Deive que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Zhunder va anar a parar a la dreta de l'atac on en Wilmer Rivas, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.